Omväxling förnöjer

Har börjat lyssna på lite avslappnande ljud på spotify på morgonen för att komma igång lite och få en skön start. Idag sitter jag och lyssnar på åska och regn med en lugn melodi. Kan verkligen rekomendera det. Sökte på avslappnade ljud på spotify. 
 
Men dagarna rullar på och jag har inte så mycket att skriva om i mitt inrutade liv. Jo en nyhet. 
Jag sökte medryttare för ett tag sedan och har haft en tjej ut som har testat Trixi 2 ggr nu. Och vad jag kan dömma och bedömma så verkar de trivas ihop. 
Tror att det kan va bra för Trixi också med lite omväxling och även för mig med lite avlastning. 
Första egna dagen så att säga är på söndag och då är jag helt hästledig. Vilket passar bra då jag jobbar kvälls helg nu. Då kanske jag till och med kan va pigg på jobbet :) 
Känner själv att jag behöver lite hjälp i stallet så kan jag kanske där dom dagarna fokusera på mig själv. Vi testar så får vi väl se vad jag tycker om det :) 
 
Men ivörigt så är Trixi kanon fin nu och jag har börjat introducera ryggning vilket hon inte är helt bekväm med. Då kan hon få lite andra idder som kan va roligare än att gå bakåt, typ stegra är bra om man inte förstår. Det är säkert jätte jobbigt att backa 3 steg. :) 
 
Även med babsan i tömkörningen introducerade jag det häromdagen och jag fattar inte hur jätte lika dom är mina hästar, fattar dom inte så stegrar dom, Babs kan även snurra runt och ja ser hur de även snurrar i hjärnan på henne och när hon snurrat klart och står rakt framför mig så ser hon jätte förvånad ut. Så skön liten ponny med värsta uttrycken. Hon har även lite konstiga ljud för sig när hon tycker jag är skit jobbig. 
 
Men de tuffar på bra ändå får jag säga. 
 
Idag ska jag och A åka iväg till svärtinge och dra lite regnbågar. Hoppas på lycka nu i mitt flugfiske. förhoppningsvis så nappar de bättre idag än de gjort i somras. 
Önska mig lycka till! 
 
0 kommentarer