trixiotess.blogg.se

2018-08-27
20:50:01

En toppen trevlig dag!

Började daagen med att Helene kom hit och vi red hästarna, idag var det hoppning på schemat. De taggade till och vi hade nån mindre övning och 2 enstaka hinder. Hästarna skötte sig super och man får en riktig feeling när man väl kommer igång. 
Efter vi ridit åkte vi till stan, shoppade ett par ridskor på rea och Amigo regn täcke, hästgodis och lite annat smått o gott. Täcket låg bra på Trixi, och hennes täcken har ju blivit förstora så de va på tiden. 
Skönt att komma iväg och umgås och snacka lite skit med någon så där ibland, Så nu är jag himla nöjd och komemr sova gott! Imorgon ska jag nog ta ut kusarna på varsin galopprunda. 
 
 
2018-08-27
08:29:40

Vecka nr 2

Det är nästan så att jag ser fram emot att börja jobba så man får lite rutiner igen. Det här med att vara fri och göra vad man vill när man vill gör ibland att man blir lite seg och tänker att ja men ja gör det sen, å så kommer liksom aldrig sen... Men jag ska försöka njuta av denna tid som är kvar. 
 
Idag blir det lite lättare hoppning och sedan en resa till stan. Har kikat på ett Amigo regntäcke till Trixi, det börjar bli kallt på nätterna och känner att hon behöver ett nytt ofodrat regntäcke då de vi har är alldeles för stort. Dessutom har jag hört väldigt gott om dessa täcken så varför inte testa liksom. 
 
Nu hade jag nog inte mer att berätta så hej på er! 
 
 
2018-08-25
08:40:30

Chillvecka

Var effektiv första dagen på min semester och städa huset och grejade. Sen trappade jag av och har haft ett gäng med lata dagar, tänker att man har ju semester av en anledning så har mest chillat. Rätt nice det med faktiskt. 
Men idag börjar jag känna mig lite rastlös igen, även om jag är trött i kropp och knopp utan att ha gjort något så kryper det lite i benen. 
 
Dagens plan är inte så avancerad. Hästarna ska motioneras, jag ska lägga in lite räkningar som ska betalas när lönen kommer. 
Lite sånt att göra liksom. Bäst att ha det gjort. 
 
Sen i nästa vecka ska jag beställa hem spånpellets, tänkte testa det och se om de är bra, någon som har erfarenhet om det?