trixiotess.blogg.se

2017-06-29
22:07:04

Studentfotografering

Tänkte att jag skulle lägga upp lite bilder från student fotografering med Nathalie Karlsson. Här kommer en liten del av dom. Njut och kommentera jätte gärna vad ni tycker om mina bilder och vad ni vill se mer av :) 
 
 
2017-06-26
08:34:08

Ett långt bildinlägg!

Här finner ni det senaste inom min fotografering, alla bilder är inte klara än. Har kvar ett gäng sedan min studentfotografering med Nathalie men jag visar upp det jag har hunnit jobba med plus några som är tagna innan och efter dess :) 
 
 
Alla bilder är tagna med Nikon D7000 
2017-06-25
22:01:56

En senare uppdatering

Nu går midsommar helgen mot sitt slut och denna midsommar var kanon bra. Soft kväll i fredags med inflyttningsfest hos Therese och Jonathan med grillat och brännboll och lagom dos alkohol. Fortsatte midsommar dagen med en större mängd alkohol dock men mår idag riktigt bra. 
För att sammanfatta helgen så är jag nöjd och glad. Och vi fortsätter sommaren med att se fram emot hösten. 
 
Uppdateringen om Trixi: Hon mår nog rätt bra dock skapligt less på sin sjukhage och fick komma ut häromdagen och gå lite i paddocken plus att vi övade tass och andra tass vilket hon kan. Provade även och se om flema satt kvar och det gjorde det. Ska ta ut henne imorgon igen och gå lite med henne. Även ringa veterinären igen och höra lite 
 
På onsdag blir flocken en häst mindre och de får vi se hur den stämningen blir. Kan bli ganska kaotiskt och hoppas att det inte blir för mycket liv så Trixi skadar sig värre. För då blir det inte roligt! 
 
Nu blir det fortsatt chill i soffan innan vi går o nanar jag och Ludde.