trixiotess.blogg.se

2016-10-31
07:41:13

Equestrian Stockholm och Withaker

Börjar med att berätta att jag hade en kanondag på Elmia Horse show. Vi tittade på dressyren och hoppningen. Många duktiga hästar och ryttare. Men oxå väldigt många man inte känner igen eller har en aning om vilka det är, det är tur Jenny var med som hade kollen. 
Väldigt kul var det och smidigt när det ligger så nära. blir att åka dit nästa år med. 
Mässan var ju oxå spännande och kul att gå på... 
Det blev ju ett par varv där, jag var ute efter ett snyggt dressyrträns svart med lite bredare nosgrimma. Det var ju inte lätt att hitta men tillslut så hittade jag ett, det blev ett John Withaker träns. Bild kommer här. 
 
 
Trixi är ju inte riktigt lika glad som jag... :) 
 
När vi hittade tränset och var klara där gick vi vidare till PS of Sweden och jenny shoppade ett matchande set till sin ena pålle. Snyggt är det ju absolut men när det gäller PS så är det tränsen jag har fastnat för... Men köpte inget där, men det är alltid kul att klämma och känna på något som är så galet dyrt. Dom är ju helt fantastiskt fina. Men jag är kanon nöjd med Withaker :) 
 
Därefter gick vi bort till Equestrian Stockholm och oj vad jag har suktat efter de schabraken, sjukt snygga och bra kvalitet. 
Ett mycket bra erbjudande med så kunde ju inte låta bli och Trixi fick 2 nyheter därifrån, Wow mina ögon tindrade när jag shoppade dessa 2 . Det bästa var ju att jag har redan ett par vinröda lindor sedan tidigare och dom matchar med det ena schabraket. 
Vinrött och champange-färgat här kommer bilder. Vilket tycker ni passar henne bäst? 
 
 
Hur snygga är dom inte lixom? :D 
2016-10-29
09:56:07

Some days....

Har inte haft så super mycket att skriva om i det senaste, dagarna har flytit på med chill, jobb och hästarna. 
 
Idag ska jag bege mig till tippen och kasta lite saker och sedan dra en sväng mot coop, lämna en krubba och sedan blir det hästpyssel. 
 
Trixi ska tömköras... 
 
Igår kväll när jag kom hem så var det i full gång med förlängningen av paddocken, bort med jord och på med ny sand. Härligt nu är den 4 meter längre. :) Och detta måste ju givetvis provas idag. Harva till den och fixa. Underbart, Stort tack till så bra grannar :) 
 
Igår hela dagen var jag på ullared, shoppade en hel del... mer än vad jag trodde.... Hittade 2 par jeans, en t-shirt en tröja, massa små saker,hårfärg,hårinpackning,spikmatta,grindhandtag,reflexer,ja o en massa annat, sötaste jag hittade var nog en liten snögubbe, helt fluffig och söt. Bild på den kommer någon gång, dock är han så söt så han får sitta framme året runt :) 
 
Här är vad jag möttes av när jag kom hem... :)