trixiotess.blogg.se

2018-09-28
20:44:31

Happy Friday!

Nya skor på pållarna idag. Så skönt för de att få lite pedikyr. Figge började trasa sönder lite men nu är han som ny igen. Han har alltid vilodag när hovis varit då han blir lite öm. 
Men Trixi fick en uteritt runt Näs. Det uppskattades. 
Dock så hostar hon en del nu men spånet dammar mycket och de har stått inne halva dagen idag. Hon är ju inte ansträngd i övrigt av det. 
 
Men nu ska ja gå å knyta mig med en film. Bild på pärlan i solnedgången <3 
 
 
2018-09-25
20:34:54

Still going strong

Det har inte hänt så mycket i mitt liv sedan jag bloggade sist. 
 
Hästarna är lika fina som alltid. De har varierad träning, hoppning,dressyr, intervallträning och uteritter. 
 
Trixi känns himla mjuk och fin just nu och Figge är riktigt trevlig. Har fundering på att köpa nya bett till dom och variera rakt och 3 delade. Har kikat på både Nova och applebett. 
 
Livet rullar på i vanlig ordning och har väl lite bloggtorka, så återkommer när jag har något att skriva om. Lite bilder så länge! Ha de fint! 
 
 
2018-09-18
07:47:13

Måndagsgörat

Figge fick en välförtjänt vilodag igår då han fått massage och sedan gått rätt hårt 2 dagar efter så då fick han vara förtjänt av en vilodag. Öppnade upp lite mer gräs till honom då de faktiskt är slut i hans hage. Och jag har ju rätt mycket bete kvar och tänker mig spara på de så han har lite att gräva fram sen under den eventuella snö som kommer. 
 
Trixi fick ridas igår och de blev på stubbåkern, När hon inte blivit riden på ett par dagar så är det alltid så jädra mycket energi och har lite svårt att samla sin energi och använda den för att jobba, blir mest bara en massa spring. Som i galoppen igår försökte jag samla ihop henne lite på en större volt men se den gick inte så då får hon springa av sig lite innan man kan springa fint. 
Men det gick bra till slut! 
 
Egentligen är det ju måndags hoppning men det får bli idag istället, något enklare, ska leta lite på hippson efter någon rolig övning.