trixiotess.blogg.se

2016-09-30
10:47:06

Löshoppningsfredag

Idag fick lilla fröken löshoppas en kombination på 6.5 meters avstånd. 2 stycken räcken, som högst hoppade hon 1.05 m.. Eftersom vi inte är redigt igång hundra så ligger det där omkring. Hon har inte riktigt muskler för högre just nu. 
Rekordet är däremot 1.60 m men det var på gräs och när hon verkligen var igång. Det kanske kommer, men tanke på att hon verkligen älskar det. 
 
Tur hon gillar att löshoppas lika mycket som uppsutten så då kan jag löshoppa henne högre och hoppa lägre uppsuttet. 
En liten bild från en film så suddig blir det :) 
 
 
2016-09-30
07:30:41

Myskväll med de 4-benta

Igår så blåste det friska vindar hela dagen och det blev inomhus göra. Började inreda mitt såkallade kontor. Satte upp tavlor på mina djur och tyckte att det blev riktigt bra faktiskt. Nu ska det bara upp ett par tavlor till och lite värmeljus i fönstrena så jag får en mysig höstkänsla, det kan behövas så ruggigt som det är. 
Bild på tavelväggen. 
 
Gabbi min förra pålle fick en egen hedersplats. <3 
 
Sedan igår påbörjade vi att bygga ett litet hus till utekatterna så dom har något mysigt ställe att krypa in i. Mina 2 små Adolf och Simba bor ju utanför huset och det kan vara mys för dom att komma in i ett eget litet hus. :) 
 
Plockade in pållarna sedan och innan det var dags för kvällsmat fick det borstas ordentligt. Riktigt roligt och se hur det njöt. Båda stod och gäspade och slickade sig runt munnen. Tror att båda var riktigt nöjda. 
Nu har de fått frukost och jag håller på å äter själv. Sedan blir det ut i stormen, täcke på så de inte fryser, som sagt riktigt kyligt ute. 
 
 
2016-09-29
07:01:12

Första natten inneBra

Var ut nu och morgonfodrade hästarna. Båda var spåniga och såg ut att vara nöjda med att fått sova inne inatt. Här nere blåser det halvstorm men trots detta rätt så varmt. Går nog ingen nöd på dom. 
 
Igår så longerade jag Trixi med inspänning och hon jobbade på riktigt fint. Blev en hel del galopparbete för att få henne och stärka sig mer. 
Idag blir det löshoppning om vädret tillåter, men först ska jag mumsa lite frukost och greja lite innan jag går ut och släpper ut dom. :) 
 
 
Bra med titthål så man kan titta in och se på när matte bäddar :)