Work hard, play hard

Dagarna rullar på i ett rasande tempo känns som att jag hinner knappt med själv. 
De 2 senaste dagarna har jag planerat mina dagar att jag ska ta hästarna på kvällarna men båda kvällarna så har det varit ett sånt faslig oväder att man vill verkligen inte vara ute. Så då har det fått komam in tidigare och mysa i stallet med pyssel. Vet inte om de egenligen är helt nöjda med det men vad göra när det är såna skyfall och man blir blöt av att titta på regnet. 
Men idag är det svalare och hästarna ska motioneras under dagen. 
 
Jag jobbar även på som timvikarie och det rullar på, nu senaste tiden har jag jobbat endast i skärgården och mycket bilåkande blir det. Men det rullar på och jag har träffat många trevliga pensionärer. 
Igår var jag även på anställningsintervju och nu håller vi tummarna för att min nya referens på Annero pratar gott om mig. Heja dig!! ;) 
Detta var även ett stort område men planen är att börja på de 2 mindre ställena först och sedan får vi se vad som händer. Men vi börjar med att hålla tummarna för att det går vägen. 
 
Livet då.. Jo men det rullar på även det. Har kommit i ordning något iaf men nu behöver jag städa av med och få till det lite till men det kommer bilder sedan när jag är nöjd med livet. 
 
Stallkatterna verkar ha kommit till ro också, de vet vart stallet är och de har stenkoll på var jag bor. Adolf var så gullig häromkvällen och kom med en present till mig. En jätte söt död mus. Han va en duktig kisse <3 Dock fick han steka till den själv då jag redan ätit och inte kände mig så sugen på ett blodigt snacks. Men ändå tack för presenten :) 
 
Kissen har inte kommit med några överaskning än... Däremot så hade vi lite mys i stallet häromkvällen och ni som känner honom vet ju att han inte har varit den mest sociala katten i världshistorien men han har ändrats eller så tog det helt enkelt 3 år att lära känna honom. 
Han somnade i knäet och bara njöt av livet. Nu är vi oskiljaktiga. 
 
Puffe verkar också ha landat, han har blivit lite busigare även om han fortfarande vilar mycket så är det mer energi i katten nu än vad det har varit på länge. Kul att se honom <3 
Ludde däremot tror jag har blivit lite deprimerad, inte alls så sprinig eller pratglad heller för den delen. Så någon som har några bra tips på hur jag kan göra livet roligare för honom? 
 
Idag är planen att städa upp här inne lite, fixa klart det sista i stallet, motionera mina hästar och katter. Antar att det är min tur att klippa gräset så ska ta reda på vart den finns också. 
 
Men nu är det dags att sätta igång denna dagen :) 
På återseende bloggen! 
 
 
0 kommentarer