trixiotess.blogg.se

2016-07-31
08:33:31

Massage

Igår var massören ute hos våra hästar. Det var Trixi som var först ut och sedan Jennys 2 och sist hannas 2.. 
Blev tipsade om den här killen via en grupp på facebook. Och jag är tacksam för de tipsen för han verkade riktigt bra. 
 
Trixi njöt och tyckte att det var jätte skönt. Hon hade lite låsningar i ländrygg och korset som man kunde lätt jobba bort då jag fick lära mig några tryckpunkter som jag ska utföra innan varje träningspass. Sedan hade hon en låsning i vänster framknä. Knäckte till som tusan när han stretchade henne där. 
Nu 3 dagar efter så är dom fortfarande i behandling så att säga så då ska hon mest gå i hagen och sedan kan vi sakta börja sätta igång  henne igen. 
Återbesök om ca 2 veckor :) 
Himla bra var han och kan varmt rekommendera honom till andra. 
 
Det ska bli spännande och se vad hon svarar på denna behandlingen. det återstår att se. 
 
Nu ska jag ta fram lite frukost innan det är dags för en roadtrip.... Ha de fint så länge! 
2016-07-30
09:15:21

Lediga dagar

Igår åkte jag över för att möta upp mamma i Gränna och vi åkte vidare till Eko så jag kunde köpa liniment och helosan till remmalagshästarna. Sedan blev det en spontanresa till Hjo, skönt att komma bort och se något annat. 
Blev en mysig promenad genom en liten park o ner till hamnen där vi tittade lite på båten Trafik som kommer till öa varje söndag. Hjo var en väldigt mysig liten stad med en massa gamla hus och riktigt fint. Blev lunch på finhotellets restaurant, maten tyckte jag väl va sådär men det var mysigt ändå. 
Som sagt skönt att åka iväg och se något annat än Öa. 
 
Sedan visade mor mig en loppis sida på facebook för Söderköping, där hittade jag 2 snygga lampor 50 cm höga och 2 svarta snygga sängbord till min nya säng i näs :) Soft när de finns på olika ställen :) 
 
Idag kommer massören till 6 st hästar så blir att åka upp til stallet och ta in djuren  och sedan dags för massaage. Spännande o se vad Trixi tycker om det och vad massören säger om Trixi :) 
 
 
2016-07-29
08:21:22

Paintball med kuskarna

Årligen ungefär som det är paintball och jävlar vad roligt det är. 
 
Man kan vara hur sliten som helst efter jobbet men så fort man kommer dit och drar på sig kläderna så pumpar adrenalinet i kroppen och så börjar man spela, jag blir så taggad så vet knappt vart jag ska ta vägen. Första omgången gick bra, dock tog bollarna slut efter att jag suttit och pepprat på en och samma person som låg bakom en buske men jag fick han till slut, när oskar sen ropar att d är 2 min kvar kommer det en motståndare bakom mig, hon träffar mig inte men kände mig lite chanslös utan boll så valde att utgå. Andra omgången gick inte riktigt lika bra åkte ut första 30 sek... Shit happens. 
3dje omgången satt vi ett helt gäng och lurade ner på västra sidan av spelplanen och slog  ut alla röda. 
Ja helvete vad det är roligt. 
Ska gå med i öas spelklubb så blir det troligtvis mer paintball om åren, för det är verkligen något jag har fastnat för. 
2 synliga träffar, ett av min egna lagkompis. Tror jag ska ge igen på ett eller annat sett... :P 
 
Nu ska jag tagga upp för en körig ledig helg. Men först upp till Trixi <3 Hon är lixom lite bortglömd men vi ska ta tag i detta så fort jag får lite mera tid över. I det senaste så har jag jobbat dagligen och sedan haft att göra långt in på nätterna. Idag får det nog bli en promenad och en massa mys. 
 
Sedan ska jag svida om och möta upp Mamma i gränna för en tripp till jönköping. :) 
 
Bild från paintballkvällen.