trixiotess.blogg.se

2016-06-29
20:58:15

Första uppsittning på ca 1 månad =)

Något taggad fröken när jag bad om trav.. En sadel som låg lite halvbra nu när hon är en tjockis. Men vad skönt det var att vara upp igen, det är så att man inte kan sluta le. 
Min fina lilla häst! 
 
Dock var det ett väldigt dammigt ridhus men jag vattnar imorgon så kanske jag kan tömköra henne lite med inslag av ett par bommar,det tycker hon ju är himla kul :) 
Eller kanske en liten löshoppningsbana inte alltför avancerad så hon blir så flåsig. Så kul att komma igång igen. 
 
Och nu har jag precis tackat ja till ett sommarjobb då min ekonomi krävde det. . . :) Ska bi kul! 
 
 
2016-06-29
08:38:18

Gårdagen

Skrev klart ett arbete igår som jag ska kika in på idag och se så jag är nöjd och sedan är det bara till att fortsätta, duktig som jag är. 
Åkte till Trixi på dagen och tömkörde henne ute i paddocken vilket gjorde att hon hostade en del så kanske ska hålla mig i ridhuset om det är mindre damm där. Hon trampade på bra och verkar tycka att det är ganska så kul att komma igång igen. Och jag med för den delen. 
Försökte få till en snygg bild när vi tömkörde men det är inte så lätt att fota den damen.... Så blev en från häromdagen på stranden i hagen. 
 
 
Sedan så åkte jag till pensionatet å smaskade en räkmacka, det är lite vardagslyx. på kvällen var det jobb som gällde och de blev en körig kväll och hann inte med alla mina besök som skulle pga ett larm... men det var kul och jag fick lära mig något nytt. 
Sedan efter jobbet så åkte jag och Lejon upp till norr och gick en promenad ut med västra sidan tillsammans med Hanna när hon red sin ena häst. Fantastiskt fint är det :) 
Solnedgång :) 
 
 
2016-06-27
18:19:55

I hagen är d uppdelat

Idag var det rätt så coolt att se hur det är uppdelat i hagen där Trixi går. 
 
Det är totalt 8 hästar i hagen, 2 st ston med varsin bebis och trixi som går med dom. Sedan har vi en holländare Ante som en kusk äger, sedan är det 2 till som en annan kusk äger. dessa 2 sista Ultimat och Izabella står för sig själva medans Fölstona och Trixi hänger ihop och ante är på ett hörn med. 
Men till det häftiga, Idag så gick jag och hämtade Trixi och Givetvis så följde föl och ston med oss, Madeja och hennes bebis är dödspolare med Trixi och var nära oss hela tiden medans Poga och Ante Jagade bort Izabella och ultimat så att de inte skulle komma i närheten av oss vilket jag känner är rätt skönt. Han vaktar sina ston kan man säga. Däremot så var de inte Ultimat som jag trodde skulle gå på Ante utan det var izabella, en liten dam med humör helt klart. 
 
Sedan kan jag ju tycka att det är bättre att de alla kommer in i gruppen än att det är så här, men det tog tid för Ante med att komma in i flocken... Det är 3 st ston med humör och bebisar inblandade så det kanske inte är så lätt iofs men ändå. 
Det var coolt att se hur han höll dom borta för att jag kom med Trixis gäng.... Skönt dessutom att dom inte kom fram och hade tänkt att hälsa när jag tog in henne, är inte så sugen på att hamna i mellan :)