trixiotess.blogg.se

2017-12-30
20:11:11

Uteritt!

Äntligen kom vi ut på en uteritt ihop med båda pållarna. Det var spetsade öron hela tiden och de tyckte nog att det var super skojigt! 
Även vi ryttare tyckte de dock blåste det kallt. Men vad gör det, vi kom ut utanför våran lilla skog. Fantastiskt är det! Flera uteritter blir det, ska även ge mig på att rida ut dom en och en lite då och då så det inte blir super kul varje gång, måste få in rutiner på det. Snart är det ju dessutom ljusare med. 
 
Här kommer ett par glada Trixi öron! 
 
 
2017-12-28
20:46:32

Löshoppning..

Idag kände jag mig seg och trött och vad passar då bättre om inte löshoppning?! 
 
Satte upp 6.5 meter med 2 räcken, Figaro var först ut och hoppade inte jätte högt men han taggade till på slutet och hoppade riktigt fint. Trixi va ut som nr 2 och hon har ju en viss kunskap inom området, när det är lågt så slarvar hon och river ganska mycket, men så fort hindrena får lite höjd så hoppar hon riktigt fint. :) 
 
Bild på mian hoppstjärnor! 
 
 
 
2017-12-27
08:08:44

Det har blivit en tradition...

Enligt mina minnen på facebook så verkar det blivit en tradition att köpa sadel på mellandagsrean... Men i år behöver jag inte det då jag fick en julklapp. Så idag ska vi in och kompletteringsshoppa lite, behöver ett par stigbyglar till den, sadelgjord då hästen är smal och 110 cm är alldeles för stort. Behövs även en padd då min nuvarande fårskinn är för liten för sadeln. Men jag fick ju cash till sadeln i julklapp så då inhandlar vi en ny. 
 
Igår red jag trixi både i paddock och på åkern, full storm och jag höll på att blåsa av henne när vi kom ner till sjön.
Hon blir alltid lite laddad nu när vi kommer ner till åkern men det är ju underbart att hon har sån glädje nu eftersom det inte tidigare gick att rida ut på henne ensam. :) 
 
Figaro fick longeras med inspänning och jobbade på duktigt. Han är en häftig liten häst. <3 
Dags för dom att  få komma ut i skogen ihop snart igen :) Ska försöka övertala mina vänner att mina hästar inte är några monster... men det är lättare sagt än gjort. :D 
 
Bild på trixi!