En bra ledig onsdag

Länge sen jag uppdaterade här nu. Men i går var jag ledig och startade dagen i stallet med utsläpp av pållarna. Fixade stallet och mös med katterna. 
 
Trixi fick ett hopp pass, travhoppning stod på schemat och ja har inte hoppat på länge, så ja rätt ringrostig och Trixi tyckte nog det var lågt. Men vi fick upp ångan ordentligt och det var riktigt roligt. Hade satt 2 kryss på vardera långsida och det bar a flöt på, höger varv var något enklare än vänster. Men hon skötte sig bra och blev inte allt för taggad. 
Smorde av utrustningen sen vilket verkligen var välbehövligt. 
 
Babsan drog sin lilla sladd och fixade ordning paddocken efter deras race dagen innan och våran hoppning. De var nog tufft för henne för hon såg lite sliten ut när vi var klara. Även om hon själv under passet tyckte hon var färdig flera ggr. 
 
På em åkte jag in till Norrköping och gick på lager 157, fick med mig ett par mjukis byxor, 2 par jeans och ett linne. Hel nöjd! Åkte till hööks med då jag ville ha ett par nya tömmar till Babsan som är lite lägre så jag kan gå bakom henne även när vi sladdar eller va vi nu gör. tidigare töm va 8 meter köpte nu 11 m.  hoppas de funkar. Ett plus med är att volten blir större vid tömkörning. Köpte även en fällningssten. Har visst tappat bort min. 
 
 
0 kommentarer