trixiotess.blogg.se

2018-07-28
07:47:41

Funderar och funderar

Alltså denna förbannade torka. Nu får det gärna komma regn. 30 grader dagligen, jag smälter. Nu har det vart så varmt på dagarna att det inte har gått att motionera dom dagtid utan har jag jobbat kväll får man göra det efteråt. Blir att jag har vänt lite på dygnen för att orka med själv.
 
De longeras,joggas och löshoppas. Figge har börjat hosta lite mer men jag gissar på att det är dammet. Även Trixi hostade igår men som sagt det är dammigt överallt eftersom det inte behagar att regna. 
Figge är lika fin att rida som vanligt men jag måste skryta lite över Trixi, något har ju hänt eller så har jag jobbat på så jäkla bra vad vet jag, Hon är fantastisk att rida! Så himla mjuk och trevlig. Vänstergaloppen går som på räls. Det är fantastiskt. 
 
Idag ska jag gå igenom "vinter" hagen och sedan ska figge få gå ut och mumsa gräs i den, det har växt otroligt mycket för att va så torrt, egentligen tror jag att trixi skulle kunna äta gräs nu men det vågar vi inte. Hon mumsar lite när vi är i skogen så får väl vara glad för det ;) 
När jag släppt ut figge på sitt nya bete så ska hagarna mockas och fixa till mer plats på gödselstacken så jag får plats med det nya.