trixiotess.blogg.se

2017-04-27
07:06:41

Ledig onsdag!

Igår var det en hel dag och hästrelaterad var hela dagen. :) 
Började med att tömköra Bosse, vilket faktiskt gick över förväntan. Det blev endast skritt arbete då det är lite tungt i paddocken för honom. Vi började med att se så att start och stopp fungerade och det gjorde det ju. Tog sedan inte han på 1 åttvolt för att checka av sidorna och avslutade med några slutor längs långsidorna. 
Han skötte sig riktgit fint. Inga konstigheter att ha in honom själv eller gå iväg från sina kompisar. Det var lite spöken längs vägen ner till paddocken dock och remmalagsvagnen var det största monster han sett i  sitt liv tror jag. 
 
 
Trixi var tanken att tömköra men kände för att rida henne istället. Skrittade fram länge och väl och lite som vanligt med en massa olika ridvägar för att mjuka upp kropp och knopp. 
När jag sen skulle börja trava så blev hon skit sur, gick på henne där ordentligt och sedan så travade hon på fint. Red inget avancerat pass mer för att hon skulle få röra på sig. 
Men pricken över i:et var när vi kom ut i skogen helt ensamma. Det har ju inte hänt lixom aldrig.... Men igår, och nu känner hon sig nog trygg i skogen hemmavid. 
Så underbart skönt, det ska bli en vana nu är väl tanken :) 
 
 
Om dagen kommer senare om jag hinner annars imorgon :)