Midsommaraftons morgon!

Vill börja med att önska alla mina vänner en glad Midsommar! Här blir det lugnt och stillsamt. Med god mat och sällskap. Uppdaterar mina sociala medier under dagens gång. 
 
Men först vill jag berätta att Babsan har ju börjat motioneras ordentligt och det är en alldeles för härlig ponny helt klart. Man brukar kunna säga att  fux ston är av en egen kategori men då har ni inte träffat på ett isabellefärgat sto, är den missnöjd med något så morrar hon. 
Hon har promenerats, tömkörts och igår fick hon springa fritt med Trixi... 
Babsan är ju lätt överviktig och överallt jag läser så står det att jag bör ta bort henne från gräs.men hur lätt är det när hela grönhög är ett gräsområde. 
 
Trixi har hostat lite nu under ridning och ja de dammar något förjävligt överallt. Men där lever jag ju efter vad en veterinär sa till mig en gång i tiden. Rid bara rid så får hon ur sig allt slem. Håller på och kika runt efter equivent syruo men det är inte så lätte att hitta längre. Men nu kan jag ha hittat det på en gård inte alldeles för långt från stallet. så i Nästa vecka blir det en tripp dit. 
 
Nu ska jag peta i mig lite frulle och kika på ett avnsitt av en favorit serie innan jag pyser till stallet. 
Ha en bra midsommar alla vänner och bekanta :) 
 
 
1 kommentar