trixiotess.blogg.se

2018-09-17
08:35:08

Trött i kroppen!

Jag försöker nu så gott det går att hålla igång kroppen. jag "tränar" ju i stallet. Hela hästeriet är ju en träning i sig med att mocka och fylla påsar men jag har börjat med lite alternativ träning när jag gör dessa saker. Lyfta 25 kg spånbal plus knäböj ett par styck varje gång, samma sak när jag packar ensilage. Sen kommer vi till ridningen som är en träning i sig. 
Plus att jag är aktiv ca 1 dag per vecka på gymmet och tränar andra muskler och igår var nog första gången jag faktiskt har känt mig sketslut i kroppen. Skön känsla! 
 
Igår reds Figge på åkern och det var lite intervall träning, försöka få honom att galoppera på är inte det lättaste. Han är nog van vid att samlas och springa fint men ska vi få mer rumpmuskler så kan man inte bara springa fint. Fick upp ett bra tempo där han inte riktigt hann med att bocka, men när tempot blev bockvänligt så var han inte sen med att dra några repor. Snacka om livsglädje! 
Vi avslutade med att skritta en sväng i skogen, vilket var mycket uppskattat! 
 
Trixi och jag tog en promenad på ca 1 timma runt Asby och lite offroad träning. Krondike 1 meter skog och krondike igen. Riktigt bra träning för både henne och mig skulle ja tro. 
Idag är det dags att sitta upp och jobba igenom henne i sidorna. Egentligen är det ju hopp-måndag men de får vi skjuta lite på. 
 
 
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: