trixiotess.blogg.se

2018-04-02
20:30:53

Senaste nytt!

Dagarna har flytit på bra nu när det varit påsk, jag har jobbat hela helgen och gick av idag vilket känns fantastiskt skönt faktiskt, man blir rätt sliten efter 3 intensiva dagar. 
 
I Lördags löshoppades hästarna, en 3 kombination blandat med räcken och kryss, Inget avancerat och inga direkta höjder. Landade på ca 90 cm, svettiga och glada var de iaf. 
Igår reds Trixi på åkern och det var luft under hovarna, himla energisk och trevligt var det. Hon kändes mjuk och fin att rida, avslutades som vanligt med en tur i skogen och igår tog vi den längre rundan vilket uppskattas. Idag joggades hon i paddocken. 
Figge hade vila igår och idag och imorgon ska ha ridas lite lättare jogging i paddocken men fokus på skritten få honom mjuk och fin. 
 
Nu börjar dessutom den värsta tiden när man bor granne med grisgård. Griskiss på åkrarna.. Det är fan i mig inte mysigt alls. Man glömmer bort hur jädra illa det faktiskt luktar... Tyvärr så luktar det inte bara ute utan även inne med. 
 
Men imorgon är jag ledig och dagen ska ägnas åt att få värme i huset, hästarna ska ridas och sedan blir de lite pyssel med att få till rökgranaterna och fotografering under kvällen! 
 
 
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: