trixiotess.blogg.se

2018-04-11
07:01:59

Bättre dagar

Nu efter mycket slit osv så känns det som att vi är tillbaka. 
 
 
Nu rids Trixi näst intill dagligen och hon känns i en toppen form även om hon inte fått tillbaka alla muskler men hon känns ändå helt fantastisk. Verkar må bra också dessutom. Det är ju nu tiden på året som hon brukar kunna vara väldigt allergi känslig men peppar peppar ingenting än så länge. Hon varvas nu med longering, löshoppning och ridning. Hon rids ut varje dag och har gjort det sedan oktober förra året. Vilket fungerar toppen! Vi har iofs inte mött några läskiga saker längs vägarna än men ett stort framsteg är ju att vi faktiskt kommer ifrån gården. 
Hon har även fått ett protein tillskott som vi började med för någon vecka sedan vilket också verkar fungera. Hon får inte så mycket. 0,5 dl till en början innan vi ökar till 1 dl. 
 
 
Figge han är i samma mood som alltid, han varvas med tömkörning,longering, springa löst samt promenader. Ska börja ta tag i ridningen igen när jag får mer ork i kroppen. 
Även han får protein tillskott men han körde igång på 1 dl direkt och så får vi se om det hjälper till lite med att bygga upp dom igen. 
 
 
Idag börjar jobbet 13.00 med möte. Oerhört pepp på det innan kvällsjobb :) Så dags att inta frukost, bör sitta upp på första hästen senast 8.30. För att hinna med båda 2 plus mockning och foderfix! 
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: