trixiotess.blogg.se

2017-09-19
20:41:56

Update of my life

Nu var det hela 2 dagar sedan jag uppdaterade här och jag kan börja med att berätta att jag har börjat jobba igenom efter mina 2 veckors ofrivilliga vila, kroppen sa ifrån och hjärnan kopplade inte vissa saker riktigt och kände att det var dags att ta det lugnt ett tag. Men nu är jag tillbaka igen och det känns bra och alla jag varit hos säger att de saknat mig så då värmer det lite extra i hjärtat. :) 
 
Men nu blir det hästprat istället det är ju faktiskt vad större delen av den här bloggen handlar om. Och idag börjar vi med Trixi. 
 
Hon har fått komma in o borstas och varit på promenad plus att vi tricktränade lite häromdagen och tog upp de vi tränat på tidigare och det satt allt, vad gör man inte för sockerfria godisar lixom? 
Däremot har hon rasat i vikt och hon ser rent ut sagt förjävlig ut nu. Det måste jobbas upp! 
Ska ta tag i att ringa hovis med. 
 
Figaro då han trimmas och trimmas och det fungerar nu riktigt bra igen och han är inte för pigg och glad iaf :) 
Däremot tycker jag att han är extremt hård i munnen så ska börja rida med hacket istället så han får vila från bett ett tag. Tycker att hackamore är ett bra alternativ :) 
Ska testa att tömköra honom på det imorgon eller om jag rider honom direkt det får vi se då. Vet inte om han gått på det innan. 
 
 
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: