trixiotess.blogg.se

2017-12-21
06:21:04

The last days!

Nu har jag tagit mitt förnufft till fånga och båda hästarna motioneras återigen dagligen. 
 
I förrgår så reds Trixi på åkern och även min lilla pytte runda i skogen men la in de som en naturbana stil, med både trav och galopp, banan är inte speciellt lång men det gick fint att galoppera där med. Trixi tyckte det var underbart roligt och hade spetsade öron hela tiden och frustade nöjt. 
Figaro red jag i skymningen vilket han inte är super förtjust i då de är oerhört mycket spöken i buskarna. Så han var som en tickande bomb att sitta på. Men han hade gpngarter jag aldrig skådat förut. 
 
Igår va Linda här och provade båda hästarna. De var roligt och får hoppas hon kommer tillbaka så vi kan rida ut ihop, dels för att det är roligt med sällskap och jag tror att de vill komma ut ihop :) 
 
Idag har jag hoppning planerat, Figaro får gå lättare med lite mer fokus på bara bommar medans jag tänkte försöka hoppa Trixi då hon tycker att det är så roligt. Får vi se om jag överlever eller om hon blir lite väl laddad. :) 
Ska se även om allroundsadeln ligger någolunda annars får vi damma av den gamla dressyr sadeln tills jag shoppat en ny hoppsadel :) 
 
 
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: